Balance Food Lněný olej 250 ml
Balance Food Lněný olej 250 ml
73,81

Balance Food Lněný olej 250 ml

Vysoce kvalitní, za studena lisovaný lněný olej je jedním z nejcennějších rostlinných olejů. Je to přírodní zdroj užitečných omega-3 mastných kyselin a vitaminu E.
73,81
Bonusový bod: 1,48 Kč
Podrobnosti
Mimořádný obsah lněného semínka je dobře znám, nicméně tato drobná semena procházejí tělem téměř nestrávená, takže se nevyužívá téměř nic z cenných materiálů. Produkty z lněného semene nám pomáhají získat tyto speciální živiny snadněji. Jedním takovým lněným produktem je samotný lněný olej lisovaný za studena. Mechanické lisování za studena odhaluje lněná semena a poskytuje lněný olej, známý také jako „tekuté zlato“.


Lněný olej je jedním z našich biologicky nejcennějších olejů, protože ze známých a používaných olejů obsahuje nejvyšší podíl nenasycených mastných kyselin, zejména omega-3 mastných kyselin. Je také významným zdrojem vitamínu E.


Návod k použití lněného oleje

Lněný olej se doporučuje konzumovat bez zahřívání, aby nedošlo k poškození hodnotných mastných kyselin a vitamínů. Může se konzumovat jako doplněk k jakémukoli salátu, těstovinám, masu, ale můžeme trochu nakousnout na müsli snídani. Lze jej také použít k přípravě domácích zábalů na obličej a vlasy.


Balance Food Lněný olej250 ml cena: [PRICE]Čistý objem: 250 ml

Složení: lněný olej lisovaný za studena

Krajina původu: Maďarsko

Průměrná nutriční hodnota ve 100 ml produktu:

- Energie: 3700 kJ / 900 kcal
    - Tuk: 100 g
               - z toho nasycené mastné kyseliny: 91 g
   - Sacharidy: 0 g
               - z toho cukr: 0 g
- Bílkoviny: 0 g
- Vlákniny: 0 g
- Sůl: 0 g

Skladování na suchém a chladném místě!
Csomagajánlatok
Podobné produkty