Balance Food Ořechový olej 250 ml
Balance Food Ořechový olej 250 ml
162,47

Balance Food Ořechový olej 250 ml

Ořechový olej je olej se skvělým složením mastných kyselin, příjemně ořechovou chutí a různými způsoby použití. Olej z vlašských ořechů lisovaný za studena není jen skutečnou gurmánskou ingrediencí, ale také zaujímá přední místo ve zdravé a rozmanité stravě.

162,47
Bonusový bod: 3,25 Kč
Podrobnosti

0cm;text-align:justify;line-height:18.0pt;background:white">Ořechový olej nejen skvěle chutná, ale má také cenné živiny. Má vynikající obsah nenasycených mastných kyselin, hlavně bohatý na omega-6 a omega-3 mastné kyseliny. Obsahuje také vitamíny A, B a E, jakož i hořčík a antioxidanty. Je také oblíbenou ingrediencí v kosmetickém průmyslu, protože je také vhodný k léčbě mnoha kožních problémů díky obsahu vitamínu E a antioxidantu.


Návod k použití ořechového oleje

Doporučujeme konzumaci ořechového oleje v chladném stavu, protože jeho živiny mohou zahřátím poškodit. Můžeme ho klidně použít k ochucení čerstvých salátů, dušené zeleniny, masa a těstovin, ale také s plátkem toastu, který se s lehkostí polije, získáme nebeské a zdravé občerstvení.
Olej z vlašských ořechů je náchylný k rychlému žluknutí, proto se po otevření doporučuje uchovávat v uzavřené lahvi, v ledničce.


Balance Food Ořechový olej 250 ml cena [PRICE]Čistý objem: 250 ml

Složení: ořechový olej lisovaný za studena

Krajina původu: Maďarsko

Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:

- Energie: 3700 kJ / 900 kcal
    - Tuk: 100 g
               - z toho nasycené mastné kyseliny: 91 g
    - Sacharidy: 0 g
               - z toho cukr: 0 g
- Bílkoviny: 0 g
- Vlákniny: 0 g
- Sůl: 0 g

Skladování na suchém a chladném místě!

Informace o výživové hodnotě jsou informativní!

Csomagajánlatok
Podobné produkty