Luskový obal z psyllium, 250 g
Luskový obal z psyllium, 250 g
177,25

Luskový obal z psyllium, 250 g

"Psyllium slupka" je extrémně vlákninové potravina s vysokým obsahem vlákniny, díky níž má vysokou schopnost vázat vodu. Může se používat k úpravě konzistence různých těstovin, zahustění a želatinizace. Při pravidelném užívání podporuje normální funkci trávicího systému.
177,25
Bonusový bod: 3,54 Kč
Podrobnosti
Popis

Plátkovité obaly semen jitrocele jsou tenkým vnějším obalem semen jitrocele. Jitrocel je původní rostlina v Indii a Íránu. Sama semena i obal mají vynikající nutriční hodnoty, které se využívají i pro léčebné účely a jsou velkou pomocí při dietách. Jeho schopnost vázat vodu je velmi užitečná i při bezlepkové stravě a umožňuje přípravu těstovin s lepší konzistencí. Vápník z rostliny jitrocele mohou vegani nahradit želatinou živočišného původu.

Návrh použití plátkovitých obalů semen jitrocele

Obecně se používají k obohacení vlákniny v chlebech, pečivu a dalších sladkých a slaných těstovinách, stejně jako pro zlepšení konzistence bezlepkových těstovin. Můžete je přidávat do müsli, domácích energetických tyčinek nebo jogurtu. Používají se také pro zahusťování, želírování při přípravě krémů, pudinků a želé. Protože se mohou vázat i za studena, můžete s nimi připravit čerstvé ovocné želé bez vaření. Můžete je také použít samotné v kúře: ráno a večer před jídlem vypijte jednu polévkovou lžíci s čajem, vodou nebo ovocným džusem a počkejte půl hodiny. Kúru je vhodné provádět po dobu 1-2 týdnů denně a dbát přitom na dostatečný denní příjem tekutin, který by měl být minimálně 2 litry.

Čistá hmotnost: 250 g

Složení: plátkovité obaly semen jitrocele (Psyllium Husk)

Původ: Indie

Průměrná výživová hodnota na 100 g produktu:

- Energie: 812 kJ / 201 kcal
- Tuky: 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
- Sacharidy: 3,6 g
- z toho cukry: 0 g
- Bílkoviny: 3 g
- Vláknina: 82 g
- Sůl: 0,11 g

Údaje o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty výživové hodnoty na obalu mohou být odlišné od uvedených hodnot. Prosíme, informujte se o

aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty