Jasmínová rýže, 1000g / 1 kg
Jasmínová rýže, 1000g / 1 kg
64,21

Jasmínová rýže, 1000g / 1 kg

Jasmínová rýže patří mezi více než deset tisíc druhů rýže a je možná jednou z nejvznešenějších odrůd, která je zvlášť aromatická a má dlouhá zrna. Popis

Pro většinu světové populace zůstává rýže základní potravinou a nejvýznamnějším zdrojem energie. I když má rýže vysoký glykemický index a je doporučována diabetikům pouze v mírném množství, díky své komplexní obsahu sacharidů, vysokému obsahu minerálů, vitaminů A a B a obsahu antioxidantů je součástí vyvážené stravy. Je přirozeně bezlepková, takže je ideální volbou i pro ty, kdo trpí nesnášenlivostí lepku, jako příloha.

Návrhy pro použití

Jasmínová rýže patří do skupiny "indica" s dlouhými zrny, pro jejichž přípravu je třeba více tepla a času než u odrůd s krátkými zrny. Jasmínová rýže je všestranná a perfektně se hodí pro asijská jídla, ale také pro přípravu rizot s masem, pilafů a dalších rizových pokrmů.
64,21
Bonusový bod: 1,28 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 1000 g

Složení: Jasmínová rýže

Původ: Kambodža

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energie: 1490 kJ / 356 kcal
Tuky: 1,16 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 79,1 g
z toho cukry: - g
Bílkoviny: 7,3 g
Vláknina: 1,99 g
Sůl: - g

Údaje o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách výživy u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty