Balance Food Konjac mouka 100 g
Balance Food Konjac mouka 100 g
84,89

Balance Food Konjac mouka 100 g

Díky vynikající schopnosti konjac mouky vázat vodu, i když se používá v malém množství, je schopna zahušťovat krémy a pudinky a zlepšit strukturu těsta. Je to mouka s nízkým obsahem sacharidů, bez energie a bezlepková, takže ji lze použít v nespočetných dietách. Její použití v paleo stravě je také povoleno.

84,89
Bonusový bod: 1,70 Kč
Podrobnosti

Mouka konjac je mouka neutrální barvy a chuti získaná zpracováním hlízového kořene rostliny konjac. Konjac mouka má extrémně vysoký obsah vlákniny, takže i několik gramů z ní dokáže vázat několikanásobné množství vody. Vzhledem k tomu, že se jedná o bezlepkovou, nízko glykemickou potravu s nízkým obsahem uhlohydrátů, lze ji v nespočetných dietách použít jako náhradu pšeničné mouky a škrobů s vysokým glykemickým indexem. Konjac mouka vyvíjí svou schopnost vázat vodu i když je požita, poskytuje rychlý pocit plnosti, což je prospěšné i v případě diety. Mouka je také povolena ve stravě paleo.


 U potravin vyrobených z mouky konjac věnujte zvláštní pozornost na zajištění přiměřeného denního příjmu tekutin!


Návod k použití konjac mouky

Z konjac mouky můžeme vyrobit krém, pudink a želé s perfektní texturou už pomocí několika gramů. Výrazně také zlepšuje strukturu bezlepkových těst, chleba a pečiva. Při používání konjac mouky vždy přesně dodržujte množství předepsané v receptech, protože uplatňuje svůj účinek už i v extrémně malých množstvích.


Balance Food Konjac mouka 100 g cena: [PRICE]Čistá hmotnost: 100 g

Složení: konjac mouka

Krajina původu: -

Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:

- Energie: 782,9 kJ / 187 kcal
- Tuk: 0,52 g
               - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,11 g
    - Sacharidy: 3,38 g
               - z toho cukr: 0,03 g
- Bílkoviny: 0,91 g
- Vlákniny: 82,79 g
- Sůl: 0,01 g

Informace o výživové hodnotě jsou informativní!

Csomagajánlatok
Podobné produkty