Podrobnosti
Bramborový škrob, toto přírodní zahušťovadlo, se vyrábí vařením, sušením a mletím brambor.
Návod k použití bramborového škrobu
Díky svému zhušťovacích účinku může být během vaření doplňující přísadou v omáčkách, zelenině a polévkách. V dezertech lze použít k zahušťování krémů a pudinků. Při pečení zlepšuje kvalitu těsta, které méně praská, nerozpadá se. Bramborový škrob v bezlepkové stravě lidí citlivých na lepek může nahradit bílou pšeničnou mouku mnoha způsoby při opravě těstovin a zahušťování jídla.
Balance Food Bramborový škrob 500 g cena: [PRICE]Čistá hmotnost: 500 g
Složení: bramborový škrob
Krajina původu: EU
Glykemický index: 95
Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:
- Energie: 1400kJ / 335 kcal
- Tuk: 0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,42 g
- Sacharidy: 80 g
- z toho cukr: 0,5 g
- Bílkoviny: 0,1 g
- Vlákniny: - g
- Sůl: 0,03 g
Informace o výživové hodnotě jsou informativní!