Balance Food Lněná mouka 500 g
Balance Food Lněná mouka 500 g
36,87

Balance Food Lněná mouka 500 g

Lněná mouka je vynikající alternativou jako náhrada bílé mouky, protože je přírodním zdrojem mnoha cenných živin. Můžeme ji klidně používat v různých dietách, protože je bezlepková, je také povolena v paleo stravě.
36,87
Bonusový bod: 0,74 Kč
Podrobnosti

Lněné semínko je jedna z našich nejstarších pěstovaných plodin, která se využívala již v době kamenné, její vzácný olej a mouka se získávaly a používaly k potravinové účely. Byl také součástí starověké stravy a náboženských zvyků několika národů a byl také považován za léčivou rostlinu.


Na výrobu lněné mouky se z lněných semínek vylisuje za studena mimořádně hodnotný olej a zbylé lněné pelety se rozemelou na mouku pomocí vysoce výkonných mlecích strojů. Lněná mouka je také bohatá na cenné vlákniny, omega-3 nenasycené mastné kyseliny, bílkoviny, jakož i minerály a stopové prvky, vitamíny. Má velmi nízký obsah uhlohydrátů (9 g / 100 g), může být používána v dietě s nízkým obsahem sacharidů, nebo v 160 gramové dietě.



Návod k použití lněné mouky

Lněná mouka lze použít ve směsi s bílou moukou nebo ve směsi s jinými reformními mouky do těstoviny na bezlepkové, lowcarb a paleo pečivo, zákusky, koláče, muffiny atd. Je to podstatná surovina ve veganské a bezvaječné kuchyně, protože díky slizu pomáhá tvarovat texturu bez vajec.


Balance Food Lněná mouka 500 g cena: [PRICE]Čistá hmotnost: 500 g

Složení: lněná mouka

Krajina původu: EU

Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:

- Energie: 1651 kJ / 393 kcal

- Tuk: 12,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g
- Sacharidy: 31 g
- z toho cukr: 1,6 g
- Bílkoviny: 36 g
- Sůl: 0 g

Informace o výživové hodnotě jsou informativní!

Csomagajánlatok
Podobné produkty