Absolute Live, Mega BCAA, nápoj s příchutí grapefruitu, limetky a pomela, 1 litr
Absolute Live, Mega BCAA, nápoj s příchutí grapefruitu, limetky a pomela, 1 litr
42,78

Absolute Live, Mega BCAA, nápoj s příchutí grapefruitu, limetky a pomela, 1 litr

Neenergetický nápoj s příchutí grapefruitu, limetky a pomela na bázi minerální vody bez sodíku, obohacený o BCAA (aminokyseliny s rozvětveným řetězcem), přidanou vitamínem C a sladidly.

Co bychom měli vědět o BCAA:
• Poměr leucinu, izoleucinu a valinu 2:1:1, který je pro svaly nejvýhodnější.
• Tvoří přibližně třetinu svalových bílkovin.
• Zrychluje regeneraci svalů.
• Snižuje tvorbu mléčného kyseliny.
• Zvyšuje intenzitu cvičení.
• Zkracuje dobu regenerace po cvičení.

Řada produktů Absolute Live Professional je určena pro uvědomělé spotřebitele, pro které má sport důležitou roli v jejich životě a pravidelný pohyb je součástí každodenního života. Produkty s vysokým obsahem účinných látek pomáhají každému dosáhnout většího cíle, ať už jde o spalování tuků, podporu hubnutí, zlepšení sportovní výkonnosti nebo budování svalů.
42,78
Bonusový bod: 0,86 Kč
Podrobnosti
Složení: pramenitá neperlivá voda, BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin v poměru 2:1:1), regulátory kyselosti (kyselina citronová, kyselina jablečná), 2% jablečný džus (z koncentrátu), přípravek s příchutí grepfruitu (stabilizátory: arabská guma, estery glycerolu a živice, aroma, barvivo: karotinoidy), příchuť pomela, konzervační látka (sorban draselný), příchuť limetky, vitamín C (kyselina L-askorbová), sladidla (sukralóza, glykosidy ze steviolu).
Neobsahuje přidaný cukr, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Průměrná výživová hodnota 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 17 kJ/4 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,6 g
z toho cukry: 0,0 g
Bílkoviny: 0,5 g
Sůl: 0 g

Nutriční údaje jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty nutričních údajů na obalu se mohou lišit od těchto hodnot. Pro aktuální informace o výživových hodnotách kontaktujte naši zákaznickou linku!

Skladování:
Skladujte v suchu a chladném prostředí, chráníce před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů. Barva a chuť výrobku se může během skladování změnit, což však neovlivňuje jeho kvalitu.

Nepodávejte dětem, těhotným ženám a kojícím matkám! Před konzumací dobře protřepejte! Doporučené denní množství: 1 l. Nedoporučuje se překračovat doporučené množství!

Konzumace tohoto výrobku nenahrazuje vyváženou stravu a zdravý životní styl!
Csomagajánlatok
Podobné produkty